Waar hebben we kennis van?

Uiteraard zijn we bekend met alle gangbare normen en raamwerken, zoals ISO27001/27002 (informatiebeveiliging), PCI/DSS audits, DIGID-audits, SUAG-audits, Privacy Audits, IT project-audits, ENSIA, ISAE3402, ISAE3000, audits op bevoegdheden binnen IT-systemen en dergelijke.

Wij hebben kennis van alle gangbare IT-platformen en IT-systemen, zoals SAP, Unit4, Navision, Oracle en dergelijke. Onze IT-auditors hebben hands-on ervaring met deze systemen en kennen dus de gevoelige plekken.

Onze IT Auditors hebben ruime kennis van IT beheerprocessen, IT-systemen en diverse IT-beheersingsraamwerken. Onze auditoren zijn aangesloten bij de Nederlandse Organisatie voor Register EDP-Auditors (NOREA). Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd van de auditors en onze dienstverlening. De NOREA controleert periodiek onze werkzaamheden en onze auditoren dienen minimaal 40 studiepunten per jaar te verkrijgen.

Wij adviseren over de (inrichting van een) IT-organisaties, de beheersing van IT-systemen (onder andere de General IT Controls), de beheersing van IT-projecten, informatiebeveiliging en privacy.
Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen met risicoanalyses en het opzetten van beheersingsmaatregelen om de onderkende risico’s af te dekken. Op basis van de risicoanalyses kunnen we uiteraard ook een IT-audit uitvoeren en wij geven een duidelijk en objectief oordeel.